Am început să mă uit la Imperiul Leilor

Cum nu sunt in Romania nu prea urmaresc continut romanesc. Am televizor unde urmaresc doar filme pe netflix, disney si youtube, nimic altceva.

De curand am inceput sa fiu interesat de ceea ce se intampla in tara si ce continut exista. Mi-am facut cont online la un distribuitor de canale prin IPTV si am acces la ceea ce ma intereseaza. In plus, de curand am descoperit Imperiul Leilor si este ceea ce trebuie, o emisiune pe placul meu. Nu imi plac cei din juriu, dar oamenii care ajung acolo sa-si prezinte afacerile sunt de apreciat.

Sunt foarte multi care au afaceri foarte interesante sau din contra, unii nu au idee ceea ce inseamna o afacere si ce au nevoie pentru a creste sau sa porneasca la drum. Nu am urmarit primele sezoane, am inceput recent, deci sunt la sezonul trei.

Sunt curios ceea ce inseamna o investitie facuta de cei din juriu. Adica da, este o emisiune, dar oare acei oameni din juriu chiar investesc banii pe care ii promit celor care au o afacere sau o idee buna? Sper sa fie pe bune, ca altfel, e doar publicitate pentru acele persoane care isi promoveaza afacerea.

Pentru mine, ca „om de afacere” este o emisiune chiar interesanta care ofera exact ceea ce trebuie, continut de calitate. Pana acum, fara sa mint, este emisiunea mea preferata din Romania. Sunt nerabdator sa vad viitoarele afaceri prezentate si sa raman uimit de sumele de care au nevoie. Sunt anumite persoane care cer sute de mii de euro pentru ceva banal, bine inteles, ca nu accepta nimeni asa ceva.

Daca va pasioneaza acest domeniu, afacerile, chiar va recomand emisiunea.