Au mai ramas cateva zile din 2022

Au ramas cateva zile din acest an, cateva zile in care ne mai putem bucura de libertate. Nu pot sa stiu ce se va intampla anul viitor, dar totul merge inspre rau. Nu stim care este treaba cu razboiul din Ucraina, nu stim daca Rusia se va opri curand, nu stim cum va fi afectata piata de electricitate in urmatorii ani, nu stim nimic. Dar stiu ceva, avem inca cateva zile in care nu trebuie sa ne gandim la nimic, sa petrecem timp pretios alaturi de familie si prieteni. Nu vreau sa fac renumita lista cu lucruri pe care vreau sa le realizez pentru anul viitor, stiu ca aceste lucruri se pot schimba rapid in functie de foarte multi factori, am ales sa renunt complet la lista pe care o fac de cel putin zece ani.

In aceste vremuri trebuie sa realizam cu adevarat care sunt prioritatile noastre in viata, trebuie sa gandim realisti care este scopul nostru, ce punem pe primul loc, ce fel de viata vrem sa avem, ce loc de munca ne este potrivit, ce ne face fericiti, trebuie sa realizam si sa deschidem ochii. Se petrec foarte multe lucruri si pentru unii dintre noi sunt foarte greu de inteles, poate este pentru prima data cand trecem pe langa un razboi, poate este pentru prima data cand trecem printr-o situatie Covid19.

Nu este timp de pierdut, familia este importanta, viata noastra este importanta. Va sugerez pentru anul 2023 sa va faceti o lista cu obiectivele principale, cele adevarate. Un obiectiv pe care il vreau indeplinit si anul urmator este sa fiu mai mult aproape de familie, iar acesta ar trebui sa fie si pentru tine un obiectiv principal. Un alt motiv pe langa acesta, sa fiu aproape de familie, este urmatorul: sa ofer mai mult. In ultimii ani am observat ca sunt un mare zgarcit. Am fost darnic inainte de sarbatori, dar in restul anului am fost un mare zgarcit. Iar oamenii au nevoie de ajutor, indiferent ca este sub forma monetara sau timp. Vreau sa imi ofer timpul si banii celor care au nevoie.