Se lansează Disney+ în România

Am primit recent un comunicat de presă de la Disney legat de noul lor serviciu de streaming Disney+ care se va lansa în dată de 14 iunie în România. Prin serviciul lor de streaming o să putem urmări conținut original și exclusiv precum conținutul Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Național Geographic și foarte mult divertisment de la Star.

Cei care își vor face abonament vor avea șansa să urmărească Star Wars, toate episoadele, foarte apreciatul „The Mandalorian” și multe alte seriale și filme care au fost foarte apreciate de spectatori și critici de film.

Prețul abonamentului este un „chilipir” pentru cei care iubesc conținutul oferit de Disney+. Pentru 29.99 de lei ai acces o lună de zile, iar dacă plătești pentru un an de zile prețul este de doar 299 și 90 de bani, adică o reducere de aproximativ 59 de lei.

O foarte interesantă caracteristică a Disney Plus este faptul că utilizatorii pot să folosească până la patru dispozitive simultan, pe lângă asta poți să descarci conținutul, iar unele titluri au o experiență unică, adică IMAX Enhanced, o experiență întâlnită în cinema-urile moderde.