Vreau să îmi cumpăr un nou televizor

Acum aproximativ sapte ani mi-am cumparat primul meu televizor, un Samsung, unul mic, decent si a costat suficient la vremea respectiva. Astazi, dupa o lunga aventura, chiar daca inca functioneaza, trebuie sa il schimb. Motivul este evident. Calitatea avanseaza foarte mult, ma refer la calitatea video, iar in acest moment simt ca am nevoie de ceva mai mult, de ceva mai mare, de ceva mai, frumos, ca sa spun asa.

O sa raman tot la Samsung pentru un simplu motiv: calitatea. Nu o spun asta pentru ca, sunt fan sau ceva. O spun cu incredere si nu am cum sa gresesc. Am folosit diferite branduri in ultimii ani, am fost fan Apple, dar am trecut la Samsung. A fost o aventura destul de grea, mai ales atunci cand trebuia sa ma imprietenesc cu sistemul de operare Android si tot ecosistemul acesta. Dar a fost o schimbare foarte buna.

De ce imi cumpar televizor tocmai acum, defapt de ce il schimb acum? Pentru ca, tehnologia se dezvolta foarte rapid, iar in acest moment exista pe piata foarte multe produse pe care eu vreau sa le folosesc, dar costa foarte putin fata de acum cativa ani, atunci cand au aparut mai exact. Am asteptat cateva luni pentru a-mi permite un televizor cu o diagonala mare, cu ceva functii faine si sa nu platesc mai mult de 5000 de lei. Si da, am cateva produse pe lista, fara sa depasesc bugetul.

Daca sunteti in cautarea unui televizor va recomand sa puneti pe lista exact ceea ce aveti nevoie de la acel televizor, care sunt asteptarile voastre. De exemplu eu urmaresc filme si seriale, mai folosesc pentru Netflix si cateodata, la cateva luni, mai conectez laptopul si ma joc cateva jocuri. Nimic mai mult. Deci, nu am nevoie de cel mai special televizor, cu cele mai extravagante functii, doar un televizor si atat.

Inca ceva, foarte important. Conteaza foarte mult marimea. Exact ca la o femeie, marimea este cheia fericirii. Daca este mic, nu prea este ok, daca este prea mare, nici asa, tot nu este bine. Trebuie sa fie exact cat ai nevoie. Degeaba incerci sa pui un televizor de 75 inchi intr-o camera de 6×5 ca nu o sa fie foarte bine. Eu il voi cumpara de 70 inchi, atat este perfect pentru livingul meu, nimic mai mult.